Zien: Temptation's Kayli vertelt in Love Therapy over Tinderdate die compleet fout ging

Zien: Temptation's Kayli vertelt in Love Therapy over Tinderdate die compleet fout ging

We smullen iedere donderdag van Temptation Island: Love or Leave. Een van de knappe verleidsters Kayli is te gast bij Love Therapy om daar over haar Tempation avontuur te praten, maar dat is niet het enige avontuur waar Kayli het over heeft. De datingsapp Tinder komt ter sprake en daar heeft ze nog wel het een en ander over te vertellen: "Hij wilde mij zoenen, maar dat wilde ik natuurlijk niet." Die Tinderdate ging compleet fout, dus geen Tinder meer voor de verleidster: "Die Tinder heb ik maar gelijk van m'n telefoon gegooid."

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Temptation's Kayli vertelt in <em>Love Therapy</em> over <em>Tinderdate</em> die compleet fout ging We smullen iedere donderdag van Temptation Island: Love or Leave. Een van de knappe verleidsters Kayli is te gast bij Love Therapy om daar over haar Tempation avontuur te praten, maar dat is niet het enige avontuur waar Kayli het over heeft. De datingsapp Tinder komt ter sprake en daar heeft ze nog wel het een en ander over te vertellen: "Hij wilde mij zoenen, maar dat wilde ik natuurlijk niet." Die Tinderdate ging compleet fout, dus geen Tinder meer voor de verleidster: "Die Tinder heb ik maar gelijk van m'n telefoon gegooid." Tekst gaat verder onder de video. Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard. Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag bij Videoland te zien. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt kijken. Bekijk ook Temptation Island: Love or Leave: kiest Kevin voor mooi uiterlijk of innerlijk? Bekijk deze video » Heftige preview Temptation Island afl. 9: "Wie gaat er naar huis?" Bekijk deze video »

Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard. Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag bij Videoland te zien. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Temptation's Kayli vertelt in Love Therapy over Tinderdate die compleet fout ging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV