Talkshow M gemist? Psycholoog Andrea Evers over aanpak mentale gezondheidsproblemen

Talkshow M gemist? Psycholoog Andrea Evers over aanpak mentale gezondheidsproblemen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Psycholoog Andrea Evers over aanpak <em>mentale gezondheidsproblemen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De coronacrisis heeft een grote impact op de mentale gezondheid van Nederlanders. Volgens psycholoog Andrea Evers en jeugdpsychiater Arne Popma hebben vooral jongeren last van angst en stress. In talkshow M bespreken ze ideeën voor een plan van aanpak. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Psycholoog Andrea Evers over aanpak mentale gezondheidsproblemen

De coronacrisis heeft een grote impact op de mentale gezondheid van Nederlanders. Volgens psycholoog Andrea Evers en jeugdpsychiater Arne Popma hebben vooral jongeren last van angst en stress. In talkshow M bespreken ze ideeën voor een plan van aanpak.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Psycholoog Andrea Evers over aanpak mentale gezondheidsproblemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier