Dave Roelvink ziet het licht: tanden te wit (video)

Dave Roelvink ziet het licht: tanden te wit (video)

Voormalig relvlogger Dave Roelvink vindt hagelwitte tanden niet langer bij zijn imago passen en toog deze week naar de tandenkliniek om zijn tanden geler te laten maken: "Je raadt nooit wat ik ga doen. Ik ga gelere tanden nemen", vertelt hij op Instagram.

'Too much'
Hij snapt inmiddels zelf ook dat extreem witte tanden er verre van natuurlijk uitzien en is er klaar mee: "Dit is niks jongens, dit is too much." Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>Dave Roelvink</em> ziet het licht: tanden te wit (video) Voormalig relvlogger Dave Roelvink vindt hagelwitte tanden niet langer bij zijn imago passen en toog deze week naar de tandenkliniek om zijn tanden geler te laten maken: "Je raadt nooit wat ik ga doen. Ik ga gelere tanden nemen", vertelt hij op Instagram. 'Too much'Hij snapt inmiddels zelf ook dat extreem witte tanden er verre van natuurlijk uitzien en is er klaar mee: "Dit is niks jongens, dit is too much." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Dave Roelvink over Sander Schimmelpenninck: "Wat een kwal, wie is die mafketel?" (video) Bekijk deze video »
TV :
Dave Roelvink ziet het licht: tanden te wit (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV