Trailer: Addams Family Values zondag te zien bij Comedy Central

Trailer: Addams Family Values zondag te zien bij Comedy Central

Pugsley en Wednesday zijn in de film Addams Family Values niet erg blij met hun nieuwe broertje, Pubert. Mortica is rusteloos en Gomez doet zijn best om haar gelukkig te maken. Hij besluit een kinderjuf in te huren. Debbie lijkt de perfecte kandidate; een onschuldige vrouw, keurig gekleed en ze weet van aanpakken.

Bekijk de trailer van Addams Family Values hieronder.

De film Addams Family Values is vanavond, zondag 14 februari, om 20:30 uur te zien bij Comedy Central. Je kunt Addams Family Values huren via iTunes.

Trailer: <em>Addams Family Values</em> zondag te zien bij <em>Comedy Central</em> Pugsley en Wednesday zijn in de film Addams Family Values niet erg blij met hun nieuwe broertje, Pubert. Mortica is rusteloos en Gomez doet zijn best om haar gelukkig te maken. Hij besluit een kinderjuf in te huren. Debbie lijkt de perfecte kandidate; een onschuldige vrouw, keurig gekleed en ze weet van aanpakken. Bekijk de trailer van Addams Family Values hieronder. De film Addams Family Values is vanavond, zondag 14 februari, om 20:30 uur te zien bij Comedy Central. Je kunt Addams Family Values huren via iTunes.
Film :
Trailer: Addams Family Values zondag te zien bij Comedy Central


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Addams Family Values zondag te zien bij Comedy Central of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV