Op1: Maurice de Hond verwacht fors lagere opkomst bij verkiezingen door corona

Op1: Maurice de Hond verwacht fors lagere opkomst bij verkiezingen door corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Opiniepeiler Maurice de Hond is, naast een fel criticaster van het coronabeleid van de overheid, natuurlijk ook nog steeds opiniepeiler. Hij maakte alvast een rondje door het land en daar kwam uit dat 34 procent van de ondervraagden graag per brief wil stemmen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan verwacht De Hond een veel lagere opkomst bij de Tweede Kamerverkiezingen vanwege de angst voor het coronavirus: "Nogal wat mensen aarzelen."

<em>Op1</em>: Maurice de Hond verwacht fors lagere opkomst bij <em>verkiezingen</em> door corona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Opiniepeiler Maurice de Hond is, naast een fel criticaster van het coronabeleid van de overheid, natuurlijk ook nog steeds opiniepeiler. Hij maakte alvast een rondje door het land en daar kwam uit dat 34 procent van de ondervraagden graag per brief wil stemmen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan verwacht De Hond een veel lagere opkomst bij de Tweede Kamerverkiezingen vanwege de angst voor het coronavirus: "Nogal wat mensen aarzelen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Maurice de Hond verwacht fors lagere opkomst bij verkiezingen door corona

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV