Zien: Ratten in de straten van Rotterdam

Zien: Ratten in de straten van Rotterdam

In veel dorpen en steden lijken er meer ratten te zijn dan normaal gesproken. Het is niet helemaal bekend of er nu echt meer ratten zijn, of dat ze vaker gezien worden omdat meer mensen thuis zijn vanwege corona. Ook in Rotterdam zien restauranteigenaren de ratten overal.

Bekijk hieronder de video van het NOS Jeugdjournaal.

Zien: <em>Ratten</em> in de straten van <em>Rotterdam</em> In veel dorpen en steden lijken er meer ratten te zijn dan normaal gesproken. Het is niet helemaal bekend of er nu echt meer ratten zijn, of dat ze vaker gezien worden omdat meer mensen thuis zijn vanwege corona. Ook in Rotterdam zien restauranteigenaren de ratten overal. Bekijk hieronder de video van het NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Zien: Wetenschappers ontdekken miljoen jaar oud DNA in mammoettanden Bekijk deze video » Video: nieuwe podcast door Sara over waargebeurde mysteries van kinderen Bekijk deze video » Zien: Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel scheiden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Ratten in de straten van Rotterdam


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ratten in de straten van Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier