Video: posters Mark Rutte beklad met Hitler-snor en hakenkruizen

Video: posters Mark Rutte beklad met Hitler-snor en hakenkruizen

Verschillende verkiezingsposters van de VVD en het CDA blijken op misselijkmakende wijze beklad te zijn door vandalen. Zo zijn er bijvoorbeeld Hitler-snorren en hakenkruizen getekend op posters van Mark Rutte in Westervoort en ook in Westerveld zijn gekken aan het werk gegaan: "Daar ging het ook om posters van het CDA, waar coronaminister Hugo de Jonge wordt vergeleken met nazi-arts Josef Mengele. Hugo Mengele is daar te lezen", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: posters Mark Rutte beklad met <em>Hitler-snor</em> en hakenkruizen Verschillende verkiezingsposters van de VVD en het CDA blijken op misselijkmakende wijze beklad te zijn door vandalen. Zo zijn er bijvoorbeeld Hitler-snorren en hakenkruizen getekend op posters van Mark Rutte in Westervoort en ook in Westerveld zijn gekken aan het werk gegaan: "Daar ging het ook om posters van het CDA, waar coronaminister Hugo de Jonge wordt vergeleken met nazi-arts Josef Mengele. Hugo Mengele is daar te lezen", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Ab Osterhaus over wat mooie weer met het coronavirus doet Bekijk deze video » Bekijk ook Kapper Mark Rutte bevestigt: volgende week zaterdag afspraak (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: posters Mark Rutte beklad met Hitler-snor en hakenkruizen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: posters Mark Rutte beklad met Hitler-snor en hakenkruizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier