Op1 gemist? Jongeren hebben de laagste bereidwilligheid voor vaccinatie

Op1 gemist? Jongeren hebben de laagste bereidwilligheid voor vaccinatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Jongeren</em> hebben de laagste bereidwilligheid voor <em>vaccinatie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Spoedeisende Hulp-arts Sabine Wittens schoof vanavond bij talkshow Op1 aan om te praten over de voortgang van het coronavirus. Volgens Sabine zijn het de jongeren die het hardst roepen om meer vrijheid, maar de bereidwilligheid om gevaccineerd te worden is bij diezelfde groep het laagst. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jongeren hebben de laagste bereidwilligheid voor vaccinatie

Spoedeisende Hulp-arts Sabine Wittens schoof vanavond bij talkshow Op1 aan om te praten over de voortgang van het coronavirus. Volgens Sabine zijn het de jongeren die het hardst roepen om meer vrijheid, maar de bereidwilligheid om gevaccineerd te worden is bij diezelfde groep het laagst.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jongeren hebben de laagste bereidwilligheid voor vaccinatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier