Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Douwe Egberts #metelkaar

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Douwe Egberts #metelkaar

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is #metelkaar van Douwe Egberts.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame Douwe Egberts <em>#metelkaar</em> Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is #metelkaar van Douwe Egberts. Lees verder onder de video. Hart onder de riem in coronatijd#Metelkaar van Douwe Egberts gaat over de moeilijke coronaperiode, iedereen kon voor deze commercial een video insturen met een lief berichtje voor iemand. “Hiermee hebben we heel veel mensen een hart onder de riem gestoken”, aldus het koffiemerk. Bekijk de genomineerde reclame #metelkaar van Douwe Egberts hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Douwe Egberts #metelkaar

Hart onder de riem in coronatijd
#Metelkaar van Douwe Egberts gaat over de moeilijke coronaperiode, iedereen kon voor deze commercial een video insturen met een lief berichtje voor iemand. “Hiermee hebben we heel veel mensen een hart onder de riem gestoken”, aldus het koffiemerk.

Bekijk de genomineerde reclame #metelkaar van Douwe Egberts hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Douwe Egberts #metelkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier