Marble Mania: Dennis van der Geest wordt uitgelachen: "Dit is niet best"

Marble Mania: Dennis van der Geest wordt uitgelachen: "Dit is niet best"

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Donderdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Marble Mania. Inmiddels is bekend gemaakt dat het populaire spelprogramma een tweede seizoen krijgt. Morgen (donderdag 4 maart) wordt het een spannende strijd om de knikkers met Dennis van der Geest, Anouk Hoogendijk en John de Wolf.

Lees verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: <em>Dennis van der Geest</em> wordt uitgelachen: &quot;Dit is niet best&quot; Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Donderdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Marble Mania. Inmiddels is bekend gemaakt dat het populaire spelprogramma een tweede seizoen krijgt. Morgen (donderdag 4 maart) wordt het een spannende strijd om de knikkers met Dennis van der Geest, Anouk Hoogendijk en John de Wolf. Lees verder onder de video. "Het is zo slecht"Dennis van der Geest doet zijn uiterste best op de knikkerbaan maar wordt uitgelachen door Anouk Hoogendijk, John de Wolf en Winston Gerschtanowitz. Anouk lacht om Dennis z'n techniek en Winston zegt ook: "Dit is niet best. Het is zo slecht." Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Marble Mania hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Donderdag in Marble Mania: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Bekijk deze video » Marble Mania: Kjeld Nuis neemt Winston Gerschtanowitz in de maling: "8 bananen!?" Bekijk deze video » Marble Mania: Winston Gerschtanowitz verheugd met tweede seizoen Bekijk deze video »

"Het is zo slecht"
Dennis van der Geest doet zijn uiterste best op de knikkerbaan maar wordt uitgelachen door Anouk Hoogendijk, John de Wolf en Winston Gerschtanowitz. Anouk lacht om Dennis z'n techniek en Winston zegt ook: "Dit is niet best. Het is zo slecht."

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Marble Mania hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Dennis van der Geest wordt uitgelachen: "Dit is niet best" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier