Slotaflevering Marble Mania gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Marble Mania gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Marble Mania gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Marble Mania: Dennis van der Geest wordt uitgelachen: "Dit is niet best" Bekijk deze video » Marble Mania: John de Wolf knikkert met ogen dicht: ‘Zo voetbalde je vroeger’ Bekijk deze video » Marble Mania: Anouk Hoogendijk knikkert Dennis van der Geest en John de Wolf eruit Bekijk deze video » Marble Mania: Nek-aan-nek race voor Dennis van der Geest en Anouk Hoogendijk Bekijk deze video » Marble Mania: John de Wolf bloedfanatiek in wasstraat Bekijk deze video » Marble Mania: Anouk Hoogendijk en Dennis van der Geest strijden op atletiekbaan Bekijk deze video » In de laatste aflevering van het knikkerprogramma Marble Mania spelen voormalig topsporters John de Wolf, Dennis van de Geest en Anouk Hoogendijk tegen elkaar. BehendigheidIn de behendigheidsspellen, waar elke ronde in Marble Mania mee begint, spelen de deelnemers om knikkers voor de geluksbanen die erop volgen. De winnaar krijgt er drie, de nummers twee en drie krijgen er twee en één. GeluksbanenMet de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale. FinaleIn die slotronde komen in totaal 6000 knikkers naar beneden en worden de prijzen verdeeld. De kandidaten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Jack van Gelder geeft het commentaar bij de knikkerraces. Marble Mania: Spanning op muziekbaan voor Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Bekijk deze video » Marble Mania: Inge de Bruijn dolblij met overwinning (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van het knikkerprogramma Marble Mania spelen voormalig topsporters John de Wolf, Dennis van de Geest en Anouk Hoogendijk tegen elkaar.

Behendigheid
In de behendigheidsspellen, waar elke ronde in Marble Mania mee begint, spelen de deelnemers om knikkers voor de geluksbanen die erop volgen. De winnaar krijgt er drie, de nummers twee en drie krijgen er twee en één.

Geluksbanen
Met de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale.

Finale
In die slotronde komen in totaal 6000 knikkers naar beneden en worden de prijzen verdeeld. De kandidaten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Jack van Gelder geeft het commentaar bij de knikkerraces.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Marble Mania

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier