De Vooravond: Adriaan van Dis heeft genoten van "vies boek" van Sofie Lakmaker

De Vooravond: Adriaan van Dis heeft genoten van "vies boek" van Sofie Lakmaker

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Adriaan van Dis heeft genoten van &quot;vies boek&quot; van Sofie Lakmaker Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Adriaan van Dis is fan van de debuutroman van Sofie Lakmaker De Geschiedenis van mijn Seksualiteit. Dat zei hij vanavond in De Vooravond. Hij noemt het een "leuke vieze roman" en maakt een vergelijking met Turks Fruit van Jan Wolkers. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Adriaan van Dis heeft genoten van "vies boek" van Sofie Lakmaker

Adriaan van Dis is fan van de debuutroman van Sofie Lakmaker De Geschiedenis van mijn Seksualiteit. Dat zei hij vanavond in De Vooravond. Hij noemt het een "leuke vieze roman" en maakt een vergelijking met Turks Fruit van Jan Wolkers.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Adriaan van Dis heeft genoten van "vies boek" van Sofie Lakmaker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier