Samenvatting Strade Bianche 2021 (dames): Chantal van den Broek wint

Samenvatting Strade Bianche 2021 (dames): Chantal van den Broek wint

Chantal van den Broek-Blaak heeft zaterdag de vrouwenkoers van de Stade Bianche 2021 gewonnen. Ze won solo, nadat ze in de slotklim was weggereden bij Elisa Longo Borghini.

Samenvatting <em>Strade Bianche</em> 2021 (dames): Chantal van den Broek wint Chantal van den Broek-Blaak heeft zaterdag de vrouwenkoers van de Stade Bianche 2021 gewonnen. Ze won solo, nadat ze in de slotklim was weggereden bij Elisa Longo Borghini. De 31-jarige Nederlandse hangt in 2022 de fiets aan de spreekwoordelijke haak, maar weet hier toch nog een grote prijs binnen te halen. Bekijk de samenvatting van de Stade Bianche hierboven. Zien: Samenvatting Kuurne–Brussel–Kuurne 2021 Bekijk deze video » Samenvatting wielerkoers Strade Bianche 2021 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Strade Bianche 2021 (dames): Chantal van den Broek wint

De 31-jarige Nederlandse hangt in 2022 de fiets aan de spreekwoordelijke haak, maar weet hier toch nog een grote prijs binnen te halen.

Bekijk de samenvatting van de Stade Bianche hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Strade Bianche 2021 (dames): Chantal van den Broek wint of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier