Eerste aflevering Wie van de 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Wie van de 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Wie van de 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Hilarisch: Britt Dekker doet Helga van Leur na in nieuw seizoen Wie van de 3 Bekijk deze video » Wie van de 3: Ryanne van Dorst stelt brutale vraag: "Een gat is nooit te groot" Bekijk deze video » De komende weken gaan Martien Meiland, Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Najib Amhali opnieuw de uitdaging aan om steeds van drie kandidaten te achterhalen wie de persoon is die ze zoeken. Wie van de 3 is elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. DetectivesPresentatrice Wendy van Dijk geeft het nieuwsgierige viertal een nieuwe kans om als ware detectives op jacht te gaan naar de kandidaat met het bijzondere beroep of de opmerkelijke hobby. Verkeerde beenTijdens het spel doen de kandidaten, waarvan twee de antwoorden uit hun duim zuigen, er alles aan om het panel op het verkeerde been te zetten. Laat het viertal zich beetnemen of zijn de panelleden op hun hoede en lukt het hen de juiste kandidaat te ontmaskeren? Wie Van De 3: Martien ondervraagt inbreker die 38.000 euro jatte: ‘Meid, echt?’ Bekijk deze video » Wie Van De 3: Najib Amhali heeft grote moeite met het woord ‘defibrillator’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De komende weken gaan Martien Meiland, Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Najib Amhali opnieuw de uitdaging aan om steeds van drie kandidaten te achterhalen wie de persoon is die ze zoeken. Wie van de 3 is elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Detectives
Presentatrice Wendy van Dijk geeft het nieuwsgierige viertal een nieuwe kans om als ware detectives op jacht te gaan naar de kandidaat met het bijzondere beroep of de opmerkelijke hobby.

Verkeerde been
Tijdens het spel doen de kandidaten, waarvan twee de antwoorden uit hun duim zuigen, er alles aan om het panel op het verkeerde been te zetten. Laat het viertal zich beetnemen of zijn de panelleden op hun hoede en lukt het hen de juiste kandidaat te ontmaskeren?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie van de 3

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie van de 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier