De Vooravond gemist? Zweefmeterstelling over bijverdienen in de bijstand

De Vooravond gemist? Zweefmeterstelling over bijverdienen in de bijstand

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Zweefmeterstelling over bijverdienen in de bijstand Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Acteur en presentator Sahil Aissa heeft een nieuwe stelling voor de Zweefmeter. Mogen mensen in de bijstand naast hun uitkering bijverdienen? Een proef uit Amsterdam wees uit dat mensen die naast de bijstand kunnen bijverdienen, een grotere kans hebben om uit de bijstand te komen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Zweefmeterstelling over bijverdienen in de bijstand

Acteur en presentator Sahil Aissa heeft een nieuwe stelling voor de Zweefmeter. Mogen mensen in de bijstand naast hun uitkering bijverdienen? Een proef uit Amsterdam wees uit dat mensen die naast de bijstand kunnen bijverdienen, een grotere kans hebben om uit de bijstand te komen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Zweefmeterstelling over bijverdienen in de bijstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier