Jinek & RTL Nieuws: De Strijd Om De Kiezer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek & RTL Nieuws: De Strijd Om De Kiezer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek & RTL Nieuws: De Strijd Om De Kiezer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Jaïr Ferwerda pakt Thierry Baudet aan: "Je moet toch op cijfers vertrouwen?" Bekijk deze video » Jinek gemist? Pepijn Crone met de laatste peilingen: VVD stijgt minder hard Bekijk deze video » Jinek gemist? Onderzoek wijst uit: 79 procent gaat ondanks pandemie stemmen Bekijk deze video » Jinek: stemmen mensen door coronacrisis eerder op Mark Rutte? Bekijk deze video » Pepijn Crone legt in Jinek uit waarom we niet digitaal stemmen in Nederland Bekijk deze video » Volkskrant-hoofdredacteur Pieter Klok kritisch op Eva Jinek: "Achterhaald concept" Bekijk deze video » Jinek gemist? Kajsa Ollongren over veilig stemmen in coronatijd Bekijk deze video » Ernst Kuipers bij Jinek: "Nieuwe coronavariant kan snel ontsporen" Bekijk deze video » Verkiezingen 2021: wie mag wanneer stemmen? Bekijk deze video » Op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen slaan Eva Jinek en RTL Nieuws de handen ineen voor een compleet verslag van het verkiezingsnieuws. Elke werkdag rond 22:00 uur, in plaats van de reguliere Jinek, op RTL 4. Ins en outsSamen met de politiek verslaggevers van RTL Nieuws - Floor Bremer, Marieke van de Zilver, Fons Lambie en Frits Wester- en de vaste politiek commentatoren van Jinek, bespreekt Eva Jinek alle ins en outs van de verkiezingen met haar gasten. Feiten en cijfersRTL Nieuws-presentatoren Pepijn Crone en Antoin Peeters wisselen elkaar af als duiders van alle feiten en cijfers. Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda volgt het laatste campagnenieuws. Gasten Over ruim een week mag heel Nederland naar de stembus. Door de coronamaatregelen worden het bijzondere Tweede Kamerverkiezingen, hoe zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan stemmen? Vanavond bespreken we het met demissionair minister Kajsa Ollongren. Nieuwe versoepelingen of juist een verlenging van de maatregelen? Wat voor perspectief biedt de persconferentie vanavond? We bespreken het laatste nieuws met Ernst Kuipers. Bij gebrek aan gevulde zaaltjes en marktpleinen, wordt de strijd om de kiezer dit jaar voornamelijk via de media gevoerd. Daarbij lijkt ook de rol van kranten groter dan ooit. Hoe doe je verslag van deze unieke verkiezingen? De hoofdredacteuren van de drie grootste kranten schuiven aan: Pieter Klok, Hans Nijenhuis en Paul Jansen. Vanaf vanavond sluit een cabaretier onze verkiezingsspecial af met zijn of haar blik op de verkiezingen. Maker van LuckyTV Sander van de Pavert trapt af! Hij bekeek uren aan online campagnemateriaal van de lijsttrekkers en vertelt ons wat we daar van kunnen leren! Hugo de Jonge onthult in Jinek dat hij niet op Wopke Hoekstra stemt Bekijk deze video » Jinek: bezwijken Mark Rutte en Hugo de Jonge onder druk van de samenleving? Bekijk deze video »
Uitzending :
Jinek - Afl. 46
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen slaan Eva Jinek en RTL Nieuws de handen ineen voor een compleet verslag van het verkiezingsnieuws. Elke werkdag rond 22:00 uur, in plaats van de reguliere Jinek, op RTL 4.

Ins en outs
Samen met de politiek verslaggevers van RTL Nieuws - Floor Bremer, Marieke van de Zilver, Fons Lambie en Frits Wester- en de vaste politiek commentatoren van Jinek, bespreekt Eva Jinek alle ins en outs van de verkiezingen met haar gasten.

Feiten en cijfers
RTL Nieuws-presentatoren Pepijn Crone en Antoin Peeters wisselen elkaar af als duiders van alle feiten en cijfers. Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda volgt het laatste campagnenieuws.

Gasten

  • Over ruim een week mag heel Nederland naar de stembus. Door de coronamaatregelen worden het bijzondere Tweede Kamerverkiezingen, hoe zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan stemmen? Vanavond bespreken we het met demissionair minister Kajsa Ollongren.

  • Nieuwe versoepelingen of juist een verlenging van de maatregelen? Wat voor perspectief biedt de persconferentie vanavond? We bespreken het laatste nieuws met Ernst Kuipers.

  • Bij gebrek aan gevulde zaaltjes en marktpleinen, wordt de strijd om de kiezer dit jaar voornamelijk via de media gevoerd. Daarbij lijkt ook de rol van kranten groter dan ooit. Hoe doe je verslag van deze unieke verkiezingen? De hoofdredacteuren van de drie grootste kranten schuiven aan: Pieter Klok, Hans Nijenhuis en Paul Jansen.

  • Vanaf vanavond sluit een cabaretier onze verkiezingsspecial af met zijn of haar blik op de verkiezingen. Maker van LuckyTV Sander van de Pavert trapt af! Hij bekeek uren aan online campagnemateriaal van de lijsttrekkers en vertelt ons wat we daar van kunnen leren!

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek - Afl. 46 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier