Zien: Maxime Meiland vertelt Martien en Erica dat ze zwanger is

Zien: Maxime Meiland vertelt Martien en Erica dat ze zwanger is

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Vorige week hebben Maxime Meiland en haar vriend Leroy bekendgemaakt dat ze samen een kindje krijgen. Vanavond zag je in Chateau Meiland hoe ze het nieuws aan Martien en Erica vertellen.

Lees verder onder de video.

Zien: Maxime Meiland vertelt Martien en Erica dat ze zwanger is Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Vorige week hebben Maxime Meiland en haar vriend Leroy bekendgemaakt dat ze samen een kindje krijgen. Vanavond zag je in Chateau Meiland hoe ze het nieuws aan Martien en Erica vertellen. Lees verder onder de video. Om nooit te vergetenMaxime en Leroy hebben een plan bedacht om Erica en Martien op de hoogte te brengen. Ze willen een taart bestellen en zo het nieuws brengen. Zo gezegd, zo gedaan: de verrassing kon niet beter. Erica en Martien zijn overrompeld, maar erg blij. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Zien: Maxime Meiland vertelt Martien en Erica dat ze zwanger is

Om nooit te vergeten
Maxime en Leroy hebben een plan bedacht om Erica en Martien op de hoogte te brengen. Ze willen een taart bestellen en zo het nieuws brengen. Zo gezegd, zo gedaan: de verrassing kon niet beter. Erica en Martien zijn overrompeld, maar erg blij.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV