Bekijk hier de documentaire 'De Erfenis van Johan Cruijff' (video)

Bekijk hier de documentaire 'De Erfenis van Johan Cruijff' (video)

Wat heeft Johan Cruijff nagelaten in de voetbalwereld? Verschillende trainers, waarinder Sacchi, Koeman en Guardiola beschrijven de invloed van Cruijs als speler en trainer. Daarnaast heeft Cruijs ook en sociaal-culturele invloed gehad. Tot slot is er de onlosmakelijke band met FC Barcelona. De komst van Cruijff veranderde de Catalaanse club voorgoed.

Bekijk de documentaire van AFC AJAX hieronder.

Bekijk hier de documentaire '<em>De Erfenis van Johan Cruijff</em>' (video) Wat heeft Johan Cruijff nagelaten in de voetbalwereld? Verschillende trainers, waarinder Sacchi, Koeman en Guardiola beschrijven de invloed van Cruijs als speler en trainer. Daarnaast heeft Cruijs ook en sociaal-culturele invloed gehad. Tot slot is er de onlosmakelijke band met FC Barcelona. De komst van Cruijff veranderde de Catalaanse club voorgoed. Bekijk de documentaire van AFC AJAX hieronder. Bekijk ook Dinsdag in de 5 Uur Show: Viggo Waas, Sander de Kramer & Sjaak Zwart over Johan Cruijff Bekijk deze video » WNL: vijf jaar geleden sinds overlijden wereldberoemde Johan Cruijf Bekijk deze video »
Voetbal :
Bekijk hier de documentaire 'De Erfenis van Johan Cruijff' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de documentaire 'De Erfenis van Johan Cruijff' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier