5 Tegen 5: Job grapt over condooms en doet onthulling

5 Tegen 5: Job grapt over condooms en doet onthulling

In 5 Tegen 5 is het de vraag waar een houdbaarheidsdatum op zit. Job denkt goed te zitten met zijn antwoord condooms, wat zorgt voor een lachstuip bij Gordon. En ook daarna doet hij in dit kader ook nog een pikante onthulling…

Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder.

5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>5 Tegen 5</em>: Job grapt over condooms en doet onthulling In 5 Tegen 5 is het de vraag waar een houdbaarheidsdatum op zit. Job denkt goed te zitten met zijn antwoord condooms, wat zorgt voor een lachstuip bij Gordon. En ook daarna doet hij in dit kader ook nog een pikante onthulling… Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder. 5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Hilariteit 5 Tegen 5 om vraag: noem iets wat uitdroogt als het oud wordt Bekijk deze video » 5 Tegen 5: zit er een houdbaarheidsdatum op kleding? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV