Zien: Rapper Snelle trekt noodgedwongen aan handrem door oververmoeidheid

Zien: Rapper Snelle trekt noodgedwongen aan handrem door oververmoeidheid

Rapper Snelle moet het de komende tijd even wat minder 'snel' doen, op advies van zijn huisarts moet de rapper even rustig aan doen. De afgelopen twee jaar is de carrière van Snelle in een stroomversnelling geraakt, maar door alle drukte die daarbij komt kijken is hij nu oververmoeid geraakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rapper Snelle</em> trekt noodgedwongen aan handrem door <em>oververmoeidheid</em> Rapper Snelle moet het de komende tijd even wat minder 'snel' doen, op advies van zijn huisarts moet de rapper even rustig aan doen. De afgelopen twee jaar is de carrière van Snelle in een stroomversnelling geraakt, maar door alle drukte die daarbij komt kijken is hij nu oververmoeid geraakt. Tekst gaat verder onder de video. Bekijk het fragment van de NOS hierboven The Voice KidsGisteren was Snelle voor het eerst te zien als coach in het zangprogramma 'The Voice Kids', aangezien de eerste rondes al eerder zijn opgenomen blijven we Lars zien in het zangprogramma. Over zijn aanwezigheid tijdens de finale is nog niets bekend. Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanaf vrijdag 2 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen The Voice Kids start 2 april: rapper Snelle is maar net op tijd Bekijk deze video » Video: Snelle maakt clip voor single Limonade met spelers Nederlands elftal Bekijk deze video »

Bekijk het fragment van de NOS hierboven

The Voice Kids
Gisteren was Snelle voor het eerst te zien als coach in het zangprogramma 'The Voice Kids', aangezien de eerste rondes al eerder zijn opgenomen blijven we Lars zien in het zangprogramma. Over zijn aanwezigheid tijdens de finale is nog niets bekend.

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanaf vrijdag 2 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rapper Snelle trekt noodgedwongen aan handrem door oververmoeidheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier