Op1: Caroline van der Plas wil absoluut géén stop op export van zoveel landbouw

Op1: Caroline van der Plas wil absoluut géén stop op export van zoveel landbouw

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Caroline van der Plas wil absoluut géén stop op export van zoveel <em>landbouw</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas pleit ervoor dat we niet moeten stoppen met de hoeveelheid export van landbouw: "Wij zijn een land wat ontzettend goed voedsel maakt. Over de hele wereld komen mensen hier kijken hoe wij dat doen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Caroline van der Plas wil absoluut géén stop op export van zoveel landbouw

Caroline van der Plas pleit ervoor dat we niet moeten stoppen met de hoeveelheid export van landbouw: "Wij zijn een land wat ontzettend goed voedsel maakt. Over de hele wereld komen mensen hier kijken hoe wij dat doen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Caroline van der Plas wil absoluut géén stop op export van zoveel landbouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier