Beau gemist? Edwin Evers doet boekje open over zijn debuutalbum

Beau gemist? Edwin Evers doet boekje open over zijn debuutalbum

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Edwin Evers is inmiddels tweeënhalf jaar gestopt met zijn ochtendshow op Radio 538. En in zijn vrije periode heeft de dj niet stilgezeten, hij heeft hard gewerkt aan zijn eigen debuutalbum. Bij Beau vertelt Evers meer over deze bijzondere plaat, waarop onder meer een liedje over zijn moeder te vinden is.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Edwin Evers doet boekje open over zijn debuutalbum Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Edwin Evers is inmiddels tweeënhalf jaar gestopt met zijn ochtendshow op Radio 538. En in zijn vrije periode heeft de dj niet stilgezeten, hij heeft hard gewerkt aan zijn eigen debuutalbum. Bij Beau vertelt Evers meer over deze bijzondere plaat, waarop onder meer een liedje over zijn moeder te vinden is. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Edwin Evers doet boekje open over zijn debuutalbum


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Edwin Evers doet boekje open over zijn debuutalbum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV