Video: TIK M AAN van de buis vanwege coronagevallen

Video: TIK M AAN van de buis vanwege coronagevallen

Vanavond (17 april) zou de tweede aflevering van TIK M AAN plaatsvinden. Helaas gaat dit niet door door verschillende coronagevallen in drie van de deelnemende teams. Daarvoor in de plaats komt Ik Vertrek: Even Weg, een nieuw programma waarbij oud deelnemers van Ik Vertrek bij elkaar logeren.

Corona
Tijdens TIK M AAN bouwen teams een zo creatief mogelijke kettingreactie om door te mogen naar de volgende ronde. Vorige week vond de eerste aflevering plaats, maar al snel stopt ook het avontuur vanwege coronagevallen. Het is niet duidelijk voor hoelang het programma van de buis is.

Bekijk hieronder de Thuischallenge van TIK M AAN met Anne-Mar.

Video: <em>TIK M AAN</em> van de buis vanwege <em>coronagevallen</em> Vanavond (17 april) zou de tweede aflevering van TIK M AAN plaatsvinden. Helaas gaat dit niet door door verschillende coronagevallen in drie van de deelnemende teams. Daarvoor in de plaats komt Ik Vertrek: Even Weg, een nieuw programma waarbij oud deelnemers van Ik Vertrek bij elkaar logeren. CoronaTijdens TIK M AAN bouwen teams een zo creatief mogelijke kettingreactie om door te mogen naar de volgende ronde. Vorige week vond de eerste aflevering plaats, maar al snel stopt ook het avontuur vanwege coronagevallen. Het is niet duidelijk voor hoelang het programma van de buis is. Bekijk hieronder de Thuischallenge van TIK M AAN met Anne-Mar. Ik Vertrek: Even Weg is vanavond voor het eerst te zien op NPO 1 om 20:30. Het programma gemist? Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek: Even Weg terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook TIK M AAN!: Rapper Donnie geeft gouden tip voor bouwen kettingreactie Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden: TIK M AAN trapt vanavond af Bekijk deze video »

Ik Vertrek: Even Weg is vanavond voor het eerst te zien op NPO 1 om 20:30. Het programma gemist? Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek: Even Weg terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: TIK M AAN van de buis vanwege coronagevallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier