Chateau Meiland met nachtje weg Martien gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland met nachtje weg Martien gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland met nachtje weg Martien gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker' Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Martien treft ravage aan in zijn huis en is woest: "Het is belachelijk!" Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: "Kijk, daar is de zee!" Bekijk deze video » Deze aflevering gaat Martien een nachtje weg en dat vindt hij spannend. Ondertussen profiteren ze thuis van zijn afwezigheid. Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv. MisbruikGewapend met shawl en krultang is Martien vertrokken. Hij blijft een nachtje weg, dus maken Erica en Maxime meteen misbruik van de situatie: zijn huiskamer wordt omgetoverd tot drooghok voor Maximes kledingvoorraad. En dat gaat niet zonder ongelukjes. Hopelijk merkt Martien niets. Hachelijk avontuurHij heeft heel andere zorgen: het is zo donker 's avonds. De rit naar het hotel wordt een hachelijk avontuur - niemand mag hem bellen. Maar het telefoontje van de makelaar komt heel gelegen: er staat een chateauwaardig huis te koop, helemaal ideaal voor Martien en Erica. Chateau Meiland gemist? Maxime maakt zwangerschap bekend met video, Martien helpt Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Complete paniek tijdens monteren fietsje voor Claire Bekijk deze video » Martien Meiland recenseert songfestivalnummer Jeangu Macrooy: "Gaat het niet redden" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze aflevering gaat Martien een nachtje weg en dat vindt hij spannend. Ondertussen profiteren ze thuis van zijn afwezigheid.

Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Misbruik
Gewapend met shawl en krultang is Martien vertrokken. Hij blijft een nachtje weg, dus maken Erica en Maxime meteen misbruik van de situatie: zijn huiskamer wordt omgetoverd tot drooghok voor Maximes kledingvoorraad. En dat gaat niet zonder ongelukjes. Hopelijk merkt Martien niets.

Hachelijk avontuur
Hij heeft heel andere zorgen: het is zo donker 's avonds. De rit naar het hotel wordt een hachelijk avontuur - niemand mag hem bellen. Maar het telefoontje van de makelaar komt heel gelegen: er staat een chateauwaardig huis te koop, helemaal ideaal voor Martien en Erica.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier