Johan Derksen over We Want More-jurylid Trijntje Oosterhuis: "Zij heeft geen verstand van blues"

Johan Derksen over We Want More-jurylid Trijntje Oosterhuis: "Zij heeft geen verstand van blues"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen over <em>We Want More</em>-jurylid Trijntje Oosterhuis: &quot;Zij heeft geen verstand van blues&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sean Webster zat in het SBS6-programma We Want More. Hij zong afgelopen zaterdag het nummer Unchain My Heart. Van Trijntje Oosterhuis kreeg hij het commententaar dat hij "niet met zijn eigen stem zingt." Dat is tegen het zere been van Johan Derksen: "Zij doet zelf al jarenlang een soulzangeres na." Als troost voor Webster speelt hij vanavond live voor de heren van Veronica Inside. We Want More is elke zaterdag om 21:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen over We Want More-jurylid Trijntje Oosterhuis: "Zij heeft geen verstand van blues"

Sean Webster zat in het SBS6-programma We Want More. Hij zong afgelopen zaterdag het nummer Unchain My Heart. Van Trijntje Oosterhuis kreeg hij het commententaar dat hij "niet met zijn eigen stem zingt." Dat is tegen het zere been van Johan Derksen: "Zij doet zelf al jarenlang een soulzangeres na." Als troost voor Webster speelt hij vanavond live voor de heren van Veronica Inside.

We Want More is elke zaterdag om 21:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over We Want More-jurylid Trijntje Oosterhuis: "Zij heeft geen verstand van blues" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier