BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx loopt geschrokken de kamer uit

BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx loopt geschrokken de kamer uit

Monic Hendrickx loopt geraakt de kamer van Glen uit, dit is te zien in de BN'ers in het ziekenhuis-aflevering van dinsdag 20 april. Glen kreeg een steek terwijl hij vrolijk aan het praten was met Monic. Ze omschrijft het moment hieronder.

"Ineens zo falen"
"Hij was aan het praten en toen kreeg hij een steek. Hij schrok heel erg. Hij is nu helemaal aangesloten aan de monitor. Dat is wel op deze afdeling: je ziet het niet, maar zo'n hart kan dan ineens zo falen. Het is wel een heel onzeker gevoel, een akelig gevoel. Ik hoop dat het goed is. Ik ga even een slokje water drinken", vertelt Monic in de video hieronder. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

BN'ers in het ziekenhuis: <em>Monic Hendrickx</em> loopt geschrokken de kamer uit Monic Hendrickx loopt geraakt de kamer van Glen uit, dit is te zien in de BN'ers in het ziekenhuis-aflevering van dinsdag 20 april. Glen kreeg een steek terwijl hij vrolijk aan het praten was met Monic. Ze omschrijft het moment hieronder. "Ineens zo falen""Hij was aan het praten en toen kreeg hij een steek. Hij schrok heel erg. Hij is nu helemaal aangesloten aan de monitor. Dat is wel op deze afdeling: je ziet het niet, maar zo'n hart kan dan ineens zo falen. Het is wel een heel onzeker gevoel, een akelig gevoel. Ik hoop dat het goed is. Ik ga even een slokje water drinken", vertelt Monic in de video hieronder. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen krijgt verantwoordelijke taak Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Isa Hoes krijgt black-out tijdens bloeddruk meten Bekijk deze video »
TV :
BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx loopt geschrokken de kamer uit


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx loopt geschrokken de kamer uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier