Patricia Paay: "Mijn borsten zijn te groot en te zwaar" (video)

Patricia Paay: "Mijn borsten zijn te groot en te zwaar" (video)

De 5 Uur Show stond dinsdag geheel in het teken van borsten. Presentatrice Roos Schlikker had een aantal vrouwen uitgenodigd die daar, logischerwijs, alles vanaf weten en er graag over mee wilden praten. Zo ook Patricia Paay, die eigenlijk momenteel iets minder blij is met haar boezem: "Ik was er blij mee. Maar ik ben nu aangekomen en dan gaat dat daar zitten."

'Te zwaar'
De diva vervolgt: "Ik vind ze nu te groot en te zwaar." Paay krijgt er zelfs nekpijn van en zou er eigenlijk best wat aan willen doen: "Maar ik durf niet." Wat de reden daarvoor is zie je hieronder.

<em>Patricia Paay</em>: &quot;Mijn borsten zijn te groot en te zwaar&quot; (video) De 5 Uur Show stond dinsdag geheel in het teken van borsten. Presentatrice Roos Schlikker had een aantal vrouwen uitgenodigd die daar, logischerwijs, alles vanaf weten en er graag over mee wilden praten. Zo ook Patricia Paay, die eigenlijk momenteel iets minder blij is met haar boezem: "Ik was er blij mee. Maar ik ben nu aangekomen en dan gaat dat daar zitten." 'Te zwaar'De diva vervolgt: "Ik vind ze nu te groot en te zwaar." Paay krijgt er zelfs nekpijn van en zou er eigenlijk best wat aan willen doen: "Maar ik durf niet." Wat de reden daarvoor is zie je hieronder. Bekijk ook Zien: Gordon verrast emotionele Patricia Paay op 72e verjaardag met optreden Bekijk deze video »
TV :
Patricia Paay: "Mijn borsten zijn te groot en te zwaar" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patricia Paay: "Mijn borsten zijn te groot en te zwaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier