Samenvatting Tottenham Hotspur - Southampton (Premier League)

Samenvatting Tottenham Hotspur - Southampton (Premier League)

Samenvatting <em>Tottenham Hotspur - Southampton</em> (Premier League) Bekijk alle samenvattingen van de Premier League op Gids.tv. Het is maar goed dat Tottenham Hotspur zich heeft teruggetrokken uit de Super League, want in de Premier League bewijzen ze keer op keer zelfs met kleine tegenstanders grote moeite te hebben. Woensdagavond (21 april) werd het laaggeklasseerde Southampton ternauwernood verslagen; bij een 1-1 stand bracht een penalty van Heung Min-son in de negentigste minuut verlossing voor de Spurs. Bekijk de samenvatting van Tottenham Hotspur - Southampton hierboven. Bekijk ook Samenvatting Manchester United - Burnley (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Leeds United - Liverpool (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Tottenham Hotspur - Southampton (Premier League)

Bekijk alle samenvattingen van de Premier League op Gids.tv.

Het is maar goed dat Tottenham Hotspur zich heeft teruggetrokken uit de Super League, want in de Premier League bewijzen ze keer op keer zelfs met kleine tegenstanders grote moeite te hebben. Woensdagavond (21 april) werd het laaggeklasseerde Southampton ternauwernood verslagen; bij een 1-1 stand bracht een penalty van Heung Min-son in de negentigste minuut verlossing voor de Spurs.

Bekijk de samenvatting van Tottenham Hotspur - Southampton hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Tottenham Hotspur - Southampton (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier