Martien (Chateau Meiland) geeft tip voor coronatest: ‘Gewoon ontspannen’

Martien (Chateau Meiland) geeft tip voor coronatest: ‘Gewoon ontspannen’

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien Meiland moet een coronatest ondergaan in Chateau Meiland. Maar volgens hem hoeft dit helemaal niet zo erg te zijn. Hij heeft dan ook goede tips voor iedereen die zo’n staaf in zijn keel en neus krijgt. “Je moet gewoon ontspannen, je voelt dat helemaal niet in je keel als je gewoon ontspant en je ogen dicht houdt.”

Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien (<em>Chateau Meiland</em>) geeft tip voor coronatest: ‘Gewoon ontspannen’ Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien Meiland moet een coronatest ondergaan in Chateau Meiland. Maar volgens hem hoeft dit helemaal niet zo erg te zijn. Hij heeft dan ook goede tips voor iedereen die zo’n staaf in zijn keel en neus krijgt. “Je moet gewoon ontspannen, je voelt dat helemaal niet in je keel als je gewoon ontspant en je ogen dicht houdt.” Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: Martien in paniek door verhuizing Maxime Bekijk deze video » Chateau Meiland: Dit is het nieuwe huis van Maxime Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien (Chateau Meiland) geeft tip voor coronatest: ‘Gewoon ontspannen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier