Beau: Gerdi Verbeet neemt afscheid van haar rol als voorzitter Nationaal Comité 4 en 5 mei

Beau: Gerdi Verbeet neemt afscheid van haar rol als voorzitter Nationaal Comité 4 en 5 mei

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Gerdi Verbeet neemt afscheid van haar rol als voorzitter <em>Nationaal Comité 4 en 5 mei</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 mei terugkijken bij Gids.tv. Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei neemt dit jaar afscheid van haar rol. "Ik verheug me erop om met m'n familie daar te kunnen staan en met m'n kleinkinderen. Dan heb ik geen rol", aldus Verbeet. Daarnaast pleit ze ervoor dat Bevrijdingsdag volgend jaar een officiële vrije dag is. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau: Gerdi Verbeet neemt afscheid van haar rol als voorzitter Nationaal Comité 4 en 5 mei

Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei neemt dit jaar afscheid van haar rol. "Ik verheug me erop om met m'n familie daar te kunnen staan en met m'n kleinkinderen. Dan heb ik geen rol", aldus Verbeet. Daarnaast pleit ze ervoor dat Bevrijdingsdag volgend jaar een officiële vrije dag is.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Gerdi Verbeet neemt afscheid van haar rol als voorzitter Nationaal Comité 4 en 5 mei of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier