Zien: Actiegroep demonstreert op Bevrijdingsdag tegen coronamaatregelen

Zien: Actiegroep demonstreert op Bevrijdingsdag tegen coronamaatregelen

Nederland in Verzet heeft besloten om op Bevrijdingsdag te gaan demonstreren tegen de coronamaatregelen. Zij vinden namelijk de huidige coronamaatregelen enorm veel lijken op het leed in de Tweede Wereldoorlog. Presentatrice Sarah van PowNed bracht een bezoekje aan de Dam, waar de demonstratie vandaag plaatsvond.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

Zien: Actiegroep <em>demonstreert</em> op <em>Bevrijdingsdag</em> tegen coronamaatregelen Nederland in Verzet heeft besloten om op Bevrijdingsdag te gaan demonstreren tegen de coronamaatregelen. Zij vinden namelijk de huidige coronamaatregelen enorm veel lijken op het leed in de Tweede Wereldoorlog. Presentatrice Sarah van PowNed bracht een bezoekje aan de Dam, waar de demonstratie vandaag plaatsvond. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Video: Gerard Joling brengt maaltijden rond op Bevrijdingsdag Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Meerdere muzikale optredens ter ere van Bevrijdingsdag Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Actiegroep demonstreert op Bevrijdingsdag tegen coronamaatregelen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Actiegroep demonstreert op Bevrijdingsdag tegen coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier