Zien: Michael van Gerwen zet grote stap richting play-offs met winst op Jonny Clayton

Zien: Michael van Gerwen zet grote stap richting play-offs met winst op Jonny Clayton

Het ging niet heel gemakkelijk, maar Michael van Gerwen won donderdagavond (6 mei) wél met 8-5 van Jonny Clayton. Door deze prima overwinning staat de Nederlander nu met één been in de play-offs van de Premier League Darts.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> zet grote stap richting play-offs met winst op <em>Jonny Clayton</em> Het ging niet heel gemakkelijk, maar Michael van Gerwen won donderdagavond (6 mei) wél met 8-5 van Jonny Clayton. Door deze prima overwinning staat de Nederlander nu met één been in de play-offs van de Premier League Darts. Lees verder onder de video. Hoge finishesWoensdagavond gooide Van Gerwen nog zo'n 110 gemiddeld, maar aan dat niveau kon hij een dag later niet tippen. Gelukkig had Clayton ook niet zijn beste spel meegenomen. Toch had Van Gerwen nog enkele hoge finishes (117, 124) nodig om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Hij staat nu op vijftien punten, even veel als Nathan Aspinall en Dimitri van den Bergh. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Jonny Clayton hierboven. Je kunt het volledige speelschema van de Premier League Darts bekijken op Gids.tv. Bekijk ook Premier League Darts: steengoede Michael van Gerwen verplettert Dimitri van den Bergh Bekijk deze video » Michael van Gerwen geniet van winst op Dimitri van den Bergh: "Geeft veel voldoening" Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen zet grote stap richting play-offs met winst op Jonny Clayton

Hoge finishes
Woensdagavond gooide Van Gerwen nog zo'n 110 gemiddeld, maar aan dat niveau kon hij een dag later niet tippen. Gelukkig had Clayton ook niet zijn beste spel meegenomen. Toch had Van Gerwen nog enkele hoge finishes (117, 124) nodig om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Hij staat nu op vijftien punten, even veel als Nathan Aspinall en Dimitri van den Bergh.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Jonny Clayton hierboven. Je kunt het volledige speelschema van de Premier League Darts bekijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Michael van Gerwen zet grote stap richting play-offs met winst op Jonny Clayton of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier