Op1 gemist? ''Nederland moet er alles aan doen om grutto te behouden''

Op1 gemist? ''Nederland moet er alles aan doen om grutto te behouden''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? ''Nederland moet er alles aan doen om grutto te behouden'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ruurd Jelle van der Leij vertelt in Op1 dat het belangrijk is dat we ervoor zorgen dat de grutto blijft bestaan in Nederland. ''Het is heel simpel. Nederland heeft de grootste verantwoordelijkheid om de grutto in stand te houden.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ''Nederland moet er alles aan doen om grutto te behouden''

Ruurd Jelle van der Leij vertelt in Op1 dat het belangrijk is dat we ervoor zorgen dat de grutto blijft bestaan in Nederland. ''Het is heel simpel. Nederland heeft de grootste verantwoordelijkheid om de grutto in stand te houden.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''Nederland moet er alles aan doen om grutto te behouden'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier