Mannen VI hebben weinig vertrouwen in Donny van de Beek: "Daar is niets meer van over"

Mannen VI hebben weinig vertrouwen in Donny van de Beek: "Daar is niets meer van over"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Mannen <em>VI</em> hebben weinig vertrouwen in <em>Donny van de Beek</em>: &quot;Daar is niets meer van over&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van VI bespreken de opstelling en de spelers die meegaan naar het EK dit jaar. Wanneer Donny van de Beek langskomt, zien we maar weer hoe weinig vertrouwen de mannen in de speler hebben: "Van de Beek heeft niets laten zien dit hele seizoen", aldus Johan. Ook René van der Gijp ziet hem niets toevoegen aan Oranje: "Daar is echt niets meer van over." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van VI bespreken de opstelling en de spelers die meegaan naar het EK dit jaar. Wanneer Donny van de Beek langskomt, zien we maar weer hoe weinig vertrouwen de mannen in de speler hebben: "Van de Beek heeft niets laten zien dit hele seizoen", aldus Johan. Ook René van der Gijp ziet hem niets toevoegen aan Oranje: "Daar is echt niets meer van over."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mannen VI hebben weinig vertrouwen in Donny van de Beek: "Daar is niets meer van over" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier