Video: prinses Margriet heropent Artis

Video: prinses Margriet heropent Artis

Nederland gaat langzaam maar zeker van het slot en prinses Margriet helpt daar graag, letterlijk, een handje aan mee. Woensdagochtend verrichtte ze namelijk hoogstpersoonlijk de heropening van de Amsterdamse dierentuin Artis, waar ze beschermvrouwe van is. In de video hieronder zie je dat haar actie met het nodige gejuich werd ontvangen.

Video: prinses Margriet heropent <em>Artis</em> Nederland gaat langzaam maar zeker van het slot en prinses Margriet helpt daar graag, letterlijk, een handje aan mee. Woensdagochtend verrichtte ze namelijk hoogstpersoonlijk de heropening van de Amsterdamse dierentuin Artis, waar ze beschermvrouwe van is. In de video hieronder zie je dat haar actie met het nodige gejuich werd ontvangen. View this post on Instagram A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) Bekijk ook Video: de bordelen zijn weer open Bekijk deze video » Video: ook pretparken en sportscholen weer open Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: prinses Margriet heropent Artis


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: prinses Margriet heropent Artis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV