LuckyTV: uitspraak Shell zorgt voor heftige reacties: "Laat me los, laat me los!"

LuckyTV: uitspraak Shell zorgt voor heftige reacties: "Laat me los, laat me los!"

Een baanbrekende dag in de rechtszaal gisteren (26 mei): de rechtbank oordeelde dat Shell de CO2-uitstoot sneller moet laten dalen. Na afloop zorgde het voor heftige reacties bij degenen die de zaak aanspanden: "Laat me los, laat me los!"

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: uitspraak Shell zorgt voor heftige reacties: &quot;Laat me los, laat me los!&quot; Een baanbrekende dag in de rechtszaal gisteren (26 mei): de rechtbank oordeelde dat Shell de CO2-uitstoot sneller moet laten dalen. Na afloop zorgde het voor heftige reacties bij degenen die de zaak aanspanden: "Laat me los, laat me los!" Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bizarre geluidenNa de uitspraak van de rechter richt de camera zich op de mensen die Shell hebben aangeklaagd, en daar is de blijdschap duidelijk zichtbaar. Die gaat echter wel gepaard met een aantal bizarre geluiden. Ook wordt er uitbundig geknuffeld en geschreeuwd, maar dat wordt niet door iedereen op prijs gesteld. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Matthijs van Nieuwkerk op zoek naar antwoorden bij Koningin Máxima: "Doe ik ertoe?" Bekijk deze video » LuckyTV: zat de drummer van Songfestivalwinnaar Måneskin te poepen op het podium? Bekijk deze video » LuckyTV: prinses Laurentien is jarig en wordt op bijzondere manier verrast door familie Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: uitspraak Shell zorgt voor heftige reacties: "Laat me los, laat me los!"

Bizarre geluiden
Na de uitspraak van de rechter richt de camera zich op de mensen die Shell hebben aangeklaagd, en daar is de blijdschap duidelijk zichtbaar. Die gaat echter wel gepaard met een aantal bizarre geluiden. Ook wordt er uitbundig geknuffeld en geschreeuwd, maar dat wordt niet door iedereen op prijs gesteld.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: uitspraak Shell zorgt voor heftige reacties: "Laat me los, laat me los!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier