Johan Derksen vindt uitlatingen Frank de Boer over Quincy Promes "schokkend"

Johan Derksen vindt uitlatingen Frank de Boer over Quincy Promes "schokkend"

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Als er iets is dat Johan Derksen niet begrijpt, is het wel dat Quincy Promes is meegenomen naar het EK. Sterker nog, het feit dat Frank de Boer denkt dat Promes onschuldig is noemt hij "schokkend". Hij vindt het ook bizar hoe De Boer omgaat met serieuze onderwerpen: "Dat wordt allemaal gebagatelliseerd, hetzelfde doet hij met Qater. Ik vind het zó armoedig."

<em>Johan Derksen</em> vindt uitlatingen <em>Frank de Boer</em> over Quincy Promes &quot;schokkend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Als er iets is dat Johan Derksen niet begrijpt, is het wel dat Quincy Promes is meegenomen naar het EK. Sterker nog, het feit dat Frank de Boer denkt dat Promes onschuldig is noemt hij "schokkend". Hij vindt het ook bizar hoe De Boer omgaat met serieuze onderwerpen: "Dat wordt allemaal gebagatelliseerd, hetzelfde doet hij met Qater. Ik vind het zó armoedig." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Johan Derksen vindt uitlatingen Frank de Boer over Quincy Promes "schokkend"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen vindt uitlatingen Frank de Boer over Quincy Promes "schokkend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier