Video: Matthijs de Ligt nieuwe voetbalcommentator van Nederlands elftal

Video: Matthijs de Ligt nieuwe voetbalcommentator van Nederlands elftal

Tijdens het EK voetbal gaat Soufiane Touzani langs bij de voetballers van het Nederlands elftal. Deze keer gaat hij in gesprek met Matthijs de Ligt over de kansen van Oranje en zijn Juventus-ploeggenoot Cristiano Ronaldo. Ook laat de Ligt zien hoe goed hij voetbalcommentaar kan geven: "Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp!"

Bekijk de video van Touzani's EK-special hieronder.

Video: <em>Matthijs de Ligt</em> nieuwe <em>voetbalcommentator</em> van Nederlands elftal Tijdens het EK voetbal gaat Soufiane Touzani langs bij de voetballers van het Nederlands elftal. Deze keer gaat hij in gesprek met Matthijs de Ligt over de kansen van Oranje en zijn Juventus-ploeggenoot Cristiano Ronaldo. Ook laat de Ligt zien hoe goed hij voetbalcommentaar kan geven: "Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp!" Bekijk de video van Touzani's EK-special hieronder. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Oranje prullaria enorm populair: "Gekkenhuis. Alles is weg!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Matthijs de Ligt nieuwe voetbalcommentator van Nederlands elftal

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Matthijs de Ligt nieuwe voetbalcommentator van Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier