Video: enorme brand bij recyclingbedrijf Zwolle

Video: enorme brand bij recyclingbedrijf Zwolle

Er woedt woensdagochtend een enorme, uitslaande, brand bij een recylingbedrijf in Zwolle, die voor de nodige verkeersproblemen zorgt: 'Het busverkeer in en rond Zwolle is stilgelegd en de rook heeft gezorgd voor vertraging van het overige verkeer op de A28', aldus De Stentor. Beelden van de brand zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland.

Video: enorme brand bij recyclingbedrijf <em>Zwolle</em> Er woedt woensdagochtend een enorme, uitslaande, brand bij een recylingbedrijf in Zwolle, die voor de nodige verkeersproblemen zorgt: 'Het busverkeer in en rond Zwolle is stilgelegd en de rook heeft gezorgd voor vertraging van het overige verkeer op de A28', aldus De Stentor. Beelden van de brand zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Video: Honderden kalveren omgekomen bij grote stalbrand in Elspeet Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: enorme brand bij recyclingbedrijf Zwolle of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier