Humberto: Dit is waarom Saskia van Engeland bloot in Viva wilde verschijnen

Humberto: Dit is waarom Saskia van Engeland bloot in Viva wilde verschijnen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Heel wat bladen zullen uit de schappen verdwijnen. Naast Vogue, Glamour en Esquire verdwijnt ook de Viva. Daarmee komt ook een einde aan de rubriek waarin mensen uit de kleren gaan. Saskia van Engeland was de eerste die naakt op de foto ging. Bij Humberto legt ze uit waarom ze meedeed.

<em>Humberto</em>: Dit is waarom <em>Saskia van Engeland</em> bloot in Viva wilde verschijnen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Heel wat bladen zullen uit de schappen verdwijnen. Naast Vogue, Glamour en Esquire verdwijnt ook de Viva. Daarmee komt ook een einde aan de rubriek waarin mensen uit de kleren gaan. Saskia van Engeland was de eerste die naakt op de foto ging. Bij Humberto legt ze uit waarom ze meedeed. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Humberto: Dit is waarom Saskia van Engeland bloot in Viva wilde verschijnen

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Dit is waarom Saskia van Engeland bloot in Viva wilde verschijnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV