Zien: Piloot Travis (18) breekt wereldrecord met vlucht om de wereld

Zien: Piloot Travis (18) breekt wereldrecord met vlucht om de wereld

De 18-jarige Travis Ludlow heeft veel van de wereld gezien vanuit zijn vliegtuigje. In zijn eentje heeft hij een wereldrecord verbroken. Hij is nu de jongste persoon ooit die alleen rond de wereld vloog. Van de wolkenkrabbers in New York, tot de natuur in Groenland, het was een reis met hoogtepunten.

Bekijk hieronder de Telegraaf-video.

Zien: <em>Piloot Travis</em> (18) breekt wereldrecord met vlucht om de wereld De 18-jarige Travis Ludlow heeft veel van de wereld gezien vanuit zijn vliegtuigje. In zijn eentje heeft hij een wereldrecord verbroken. Hij is nu de jongste persoon ooit die alleen rond de wereld vloog. Van de wolkenkrabbers in New York, tot de natuur in Groenland, het was een reis met hoogtepunten. Bekijk hieronder de Telegraaf-video. Bekijk ook Zien: Belgische F-16 crasht bij Leeuwarden en piloot gebruikt schietstoel Bekijk deze video » Ooggetuigen van F-16 crash: "Nooit eerder meegemaakt!" (video) Bekijk deze video » Video: vliegtuigspotters zien piloot uit F-16 springen: "Ik sta te trillen op m’n benen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Piloot Travis (18) breekt wereldrecord met vlucht om de wereld


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Piloot Travis (18) breekt wereldrecord met vlucht om de wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier