Zien: Juvat Westendorp tot over z'n oren verliefd op vriendin Ruby Celine

Zien: Juvat Westendorp tot over z'n oren verliefd op vriendin Ruby Celine

Juvat Westendorp, die onder andere in de films Onze Jongens in Miami en Just Say Yes speelt, is momenteel smoorverliefd. De presentator en acteur is op vakantie met zijn nieuwe vriendin Ruby Celine en de liefde spat er op social media van af. Onlangs deelde hij met de wereld dat hij weer bezet is. Bekijk die Instagrampost hieronder en daaronder de vakantiebeelden met zijn Ruby Celine.

Zien: <em>Juvat Westendorp</em> tot over z'n oren verliefd op vriendin <em>Ruby Celine</em> Juvat Westendorp, die onder andere in de films Onze Jongens in Miami en Just Say Yes speelt, is momenteel smoorverliefd. De presentator en acteur is op vakantie met zijn nieuwe vriendin Ruby Celine en de liefde spat er op social media van af. Onlangs deelde hij met de wereld dat hij weer bezet is. Bekijk die Instagrampost hieronder en daaronder de vakantiebeelden met zijn Ruby Celine. View this post on Instagram A post shared by Juvat Westendorp (@juvat) Bekijk ook Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: Yolanthe Cabau kust Juvat Westendorps voeten na training Bekijk deze video »
Show :
Zien: Juvat Westendorp tot over z'n oren verliefd op vriendin Ruby Celine


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Juvat Westendorp tot over z'n oren verliefd op vriendin Ruby Celine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier