Zien: België opnieuw getroffen door zware regelval, auto’s drijven door de straat

Zien: België opnieuw getroffen door zware regelval, auto’s drijven door de straat

België wordt momenteel opnieuw getroffen door zware regenval en overstromingen. Vooral in het zuidoosten van België lopen de straten onder. In Dinant viel vandaag in korte tijd zo veel regen dat auto’s door de straten gingen drijven.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>België</em> opnieuw getroffen door <em>zware regelval</em>, auto’s drijven door de straat België wordt momenteel opnieuw getroffen door zware regenval en overstromingen. Vooral in het zuidoosten van België lopen de straten onder. In Dinant viel vandaag in korte tijd zo veel regen dat auto’s door de straten gingen drijven. Tekst gaat verder onder de video. Zware regenvalIn België werd al vandaag al gewaarschuwd voor zware regenvallen, op sommige plaatsen in het land is er al twintig tot dertig liter water per vierkante meter gevallen. De buien trekken in de loop van de avond over naar de provincies Luik en Limburg, pas vannacht rond 02:00 uur zal het ergste voorbij zijn. Bekijk de beelden van de zware regenval hierboven. Bekijk ook Zien: Ravage in Limburgse Eygelshoven door wateroverlast en noodweer Bekijk deze video » Watersnoodramp ook in België: huis staat onder water en in brand (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: België opnieuw getroffen door zware regelval, auto’s drijven door de straat

Zware regenval
In België werd al vandaag al gewaarschuwd voor zware regenvallen, op sommige plaatsen in het land is er al twintig tot dertig liter water per vierkante meter gevallen. De buien trekken in de loop van de avond over naar de provincies Luik en Limburg, pas vannacht rond 02:00 uur zal het ergste voorbij zijn.

Bekijk de beelden van de zware regenval hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV