Andere Tijden Sport: Bart Brentjens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport: Bart Brentjens gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Andere Tijden Sport: Bart Brentjens

Andere Tijden Sport: Bart Brentjens gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering gaat Andere Tijden Sport op de avond voor de mountainbikerace van Mathieu van der Poel (maandagochtend 08:00 uur) terug naar het succes van Bart Brentjens, die in 1996 goud won. BanBegin jaren negentig van de vorige eeuw ziet wielrenner Bart Brentjens in zijn provincie Limburg voor het eerst een mountainbike. En hij raakt in de ban. Een mooiere sport bestaat er niet. Pedala in de natuur. DoelSamen met zijn coach en zwager Gert-Jan Theunisse, zijn schoonzus Lieske en vrouw Petra werkt hij toe naar dat ene grote doel: de eerste gouden medaille winnen op het nieuwe Olympische onderdeel mountainbiken. AtlantaWe schrijven 1996, de Olympische Spelen in Atlanta. Een familieverhaal. Mathieu van der Poel (met wheelie) Europees Kampioen mountainbike Bekijk deze video » Samenvatting EK finale mountainbike mannen: Mathieu van der Poel wint Bekijk deze video » Video: Rapper Sjors kiest voor nieuwe carrière als stuntman op wielen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering gaat Andere Tijden Sport op de avond voor de mountainbikerace van Mathieu van der Poel (maandagochtend 08:00 uur) terug naar het succes van Bart Brentjens, die in 1996 goud won.

Ban
Begin jaren negentig van de vorige eeuw ziet wielrenner Bart Brentjens in zijn provincie Limburg voor het eerst een mountainbike. En hij raakt in de ban. Een mooiere sport bestaat er niet. Pedala in de natuur.

Doel
Samen met zijn coach en zwager Gert-Jan Theunisse, zijn schoonzus Lieske en vrouw Petra werkt hij toe naar dat ene grote doel: de eerste gouden medaille winnen op het nieuwe Olympische onderdeel mountainbiken.

Atlanta
We schrijven 1996, de Olympische Spelen in Atlanta. Een familieverhaal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport: Bart Brentjens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier