Live stream zwemmen met Arno Kamminga (maandag 26 juli)

Live stream zwemmen met Arno Kamminga (maandag 26 juli)

Kijk maandag 26 juli vanaf 03.30 uur LIVE naar het zwemmen op de Olympische Spelen via de livestream hierboven.

De zwemonderdelen van maandag 26 juli, waaronder de finales van de 100 meter schoolslag (m), 400 meter vrije slag (v) en 4x100 meter vrije slag estafette (m).

Bekijk het volledige programma van het zwemmen op het Olympische Spelen.

Alles van het zwemmen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>zwemmen</em> met Arno Kamminga (maandag 26 juli) Kijk maandag 26 juli vanaf 03.30 uur LIVE naar het zwemmen op de Olympische Spelen via de livestream hierboven. Zien: Arno Kamminga wint zilver op 100m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen) Bekijk deze video » De zwemonderdelen van maandag 26 juli, waaronder de finales van de 100 meter schoolslag (m), 400 meter vrije slag (v) en 4x100 meter vrije slag estafette (m). Bekijk het volledige programma van het zwemmen op het Olympische Spelen. Alles van het zwemmen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.
Live :
Live stream zwemmen met Arno Kamminga (maandag 26 juli)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream zwemmen met Arno Kamminga (maandag 26 juli) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier