Trailer: The Wolverine donderdag te zien bij Veronica

Trailer: The Wolverine donderdag te zien bij Veronica

In The Wolverine komt het titelpersonage uit zijn zelfgekozen isolement om in Japan een oude vriend op te zoeken. In het land van de rijzende zon raakt hij verstrikt in een levensgevaarlijk complot. Bekijk de trailer van The Wolverine hieronder.

The Wolverine is donderdag 29 juli om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Wolverine huren via Pathe Thuis.

Trailer: <em>The Wolverine</em> donderdag te zien bij Veronica In The Wolverine komt het titelpersonage uit zijn zelfgekozen isolement om in Japan een oude vriend op te zoeken. In het land van de rijzende zon raakt hij verstrikt in een levensgevaarlijk complot. Bekijk de trailer van The Wolverine hieronder. The Wolverine is donderdag 29 juli om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Wolverine huren via Pathe Thuis. Bekijk ook Bekijk de trailer van Outer Banks seizoen 2: vanaf 30 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Vivo: vanaf 6 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: The Wolverine donderdag te zien bij Veronica


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Wolverine donderdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier