Zien: enorme files tijdens zwarte zaterdag in Frankrijk en Zwitserland

Zien: enorme files tijdens zwarte zaterdag in Frankrijk en Zwitserland

Urenlange files onderweg naar zonnige vakantiebestemmingen, het is zwarte zaterdag. Dat betekent dat je onderweg naar Frankrijk of Zwitserland een aantal uurtjes bovenop de normale duur van je roadtrip kunt tellen. Bij de Gotthardtunnel in Zwitserland staat het vast, maar ook in Frankrijk bij Lyon.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: enorme files tijdens zwarte zaterdag in <em>Frankrijk</em> en <em>Zwitserland</em> Urenlange files onderweg naar zonnige vakantiebestemmingen, het is zwarte zaterdag. Dat betekent dat je onderweg naar Frankrijk of Zwitserland een aantal uurtjes bovenop de normale duur van je roadtrip kunt tellen. Bij de Gotthardtunnel in Zwitserland staat het vast, maar ook in Frankrijk bij Lyon. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Martien Meiland heeft tips om Zwarte Zaterdag door te komen Bekijk deze video » NOS: zwarte zaterdag veel drukker dan verwacht ondanks coronacrisis (video) Bekijk deze video » Video: dit is het weerbericht van Zwarte Zaterdag Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: enorme files tijdens zwarte zaterdag in Frankrijk en Zwitserland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier