Video: turnster niet meer in actie op Olympische Spelen vanwege mentale problemen

Video: turnster niet meer in actie op Olympische Spelen vanwege mentale problemen

Video: turnster niet meer in actie op <em>Olympische Spelen</em> vanwege mentale problemen Het zouden de Olympische Spelen van Simone Biles worden. De Amerikaanse turnster is al jaren de beste van de wereld. Ook dit toernooi was ze de grote favoriet voor bijna alle turnmedailles, maar het liep anders. Na een sprong stopte ze met turnen en kwam ze niet meer in actie. Later vertelde ze dat ze niet goed in haar vel zit en mentale problemen heeft. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook 11-jarige Ingairo mag meetrainen met Real Madrid: "Ik dacht dat het nep was" (video) Bekijk deze video » Mishandelde Frédérique laat van zich horen: ''Het gaat heel erg goed met me'' Bekijk deze video » Kijken: Bosbranden in Turkije blijven aanhouden (video) Bekijk deze video »
Sport :
Video: turnster niet meer in actie op Olympische Spelen vanwege mentale problemen

Het zouden de Olympische Spelen van Simone Biles worden. De Amerikaanse turnster is al jaren de beste van de wereld. Ook dit toernooi was ze de grote favoriet voor bijna alle turnmedailles, maar het liep anders. Na een sprong stopte ze met turnen en kwam ze niet meer in actie. Later vertelde ze dat ze niet goed in haar vel zit en mentale problemen heeft.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: turnster niet meer in actie op Olympische Spelen vanwege mentale problemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier