RTL Boulevard gemist? Undercover-operatie loopt verkeerd af: 'Verschrikkelijk"

RTL Boulevard gemist? Undercover-operatie loopt verkeerd af: 'Verschrikkelijk"

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Undercover-operatie loopt verkeerd af: 'Verschrikkelijk&quot; Het werk van undercoveragenten is niet alleen levensgevaarlijk, het zorgt ook voor flink wat stress. Een van hen deed zich voor als vriendelijke buurman van de vermeende coke-importeur Joop M., maar de druk werd zo groot, dat de agent dit jaar zelfmoord pleegde. De zaak tegen de verdachte vond vandaag plaats. Clarice Stenger vertelde vanavond bij RTL Boulevard over de zwaar beveiligde zitting. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard gemist? Undercover-operatie loopt verkeerd af: 'Verschrikkelijk"

Het werk van undercoveragenten is niet alleen levensgevaarlijk, het zorgt ook voor flink wat stress. Een van hen deed zich voor als vriendelijke buurman van de vermeende coke-importeur Joop M., maar de druk werd zo groot, dat de agent dit jaar zelfmoord pleegde. De zaak tegen de verdachte vond vandaag plaats. Clarice Stenger vertelde vanavond bij RTL Boulevard over de zwaar beveiligde zitting.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Undercover-operatie loopt verkeerd af: 'Verschrikkelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV