The Voice Senior gemist? Janneke de Roo maakt indruk met Het Dorp

The Voice Senior gemist? Janneke de Roo maakt indruk met Het Dorp

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Senior</em> gemist? Janneke de Roo maakt indruk met <em>Het Dorp</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Met Blauwe Korenbloemen hadden de Zusjes de Roo ooit een hit in Nederland. Ze brachten daarna meerdere singles en lp’s uit. Nu probeert een van de zussen, Janneke de Roo uit Emmen, het bij The Voice Senior. Met haar vertolking van Het Dorp weet ze Ilse DeLange en Frans Bauer te raken. Uiteindelijk koos ze voor Ilse. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior gemist? Janneke de Roo maakt indruk met Het Dorp

Met Blauwe Korenbloemen hadden de Zusjes de Roo ooit een hit in Nederland. Ze brachten daarna meerdere singles en lp’s uit. Nu probeert een van de zussen, Janneke de Roo uit Emmen, het bij The Voice Senior. Met haar vertolking van Het Dorp weet ze Ilse DeLange en Frans Bauer te raken. Uiteindelijk koos ze voor Ilse.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior gemist? Janneke de Roo maakt indruk met Het Dorp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV